Garderobni ormarići

Elektronski garderobni ormarići predstavljaju moderan sistem zaštite i kontrole pristupa pogodan za implementaciju u sportsko-rekreativnim centrima kao što su: bazeni, aqua parkovi, spa i wellness centri. Sistem koristi Mifare kartice, narukvice ili priveske za otvaranje ormarića, koji se programiraju za određen vremenski interval. Uz ovaj sistem dobija se µFR programator koji uz pomoć aplikativnog softvera programira Mifare karticu.

Sistem može da prepozna vremenski isteklu karticu ili karticu koja ne pripada tom sistemu. Čitači se montiraju pored ormarića, a za njihovo otvaranje se koriste elektro magneti ili boltovi. Kompletan sistem se povezuje na kontrolnu ploču i na njoj se dešifruju serisjki brojevi vrata koja se otvaraju.

Sistem za kontrolu elektronskih garderobnih ormarić se sastoji:

  • Aplikativnog softvera – služi za programiranje kartica i povezan je sa UFR programatorom.kontrola-pristupa-garderobni-ormarici
  • Elektro magneta ili boltova – montiraju se na vrata i služe za otvaranje vrata.
  • Čitača – montiraju se pored ormarića i koriste se za očitavanje kartica. Svaki čitač ima memoriju u kojoj beleži različite događaje (vreme otvaranja ormarića, podatke o kartici, pokušaj otvaranja sa ne važećom karticom).
  • Kontrolna ploča – na kontrolnu ploču se povezuju elektro magneti ili boltovi i služe da dešifruju serijske brojeve kartica i daje impuls magnetu ili boltu da otvori vrata.

 

 

AIS BASE HD

twr_pocetnaAIS BASE HD je inovativan sistem koji pored sistema radnog vremena služi i za kontrolu pristupa. Ovaj sistem je namenjen da vama i vašim zaposleni-ma ukaže na jasan uvid u spisak dolazaka i odlazaka na radno mesto. Base HD se napaja preko stalnog napajanja, dok u slučaju nestanka struje integrisana baterija napaja ovaj sistem dodatnih 8 sati, tako da i u slučaju nestanka struje nećete biti uskraćeni za evidenciju vaših zaposlenih. Više>>